کشش ستون فقرات
کشش ستون فقرات نوعی روش درمانی است که از طریق ایجاد کشش بر روی ستون فقرات با بکارگیری تخت کششی یا دستگاه های الکترونیکی مشابه، صورت گرفته و هدف آن تسکین درد کمر یا پا است.
فشار بیش از حد در هنگام انجام فعالیت های روزمره سبب وارد شدن فشار بیش از حد بر دیسک های بین مهره ای شده که این امر می تواند منجر به پارگی دیسک کمر و یا بیرون زدگی دیسک کمر شود.
استفاده از روش های مکانیکی برای کشش ستون فقرات با تخت تراکشن و سایر ر وش ها در کنار سایر درمان های فیزیوتراپی کمر می تواند به درمان اسیب های موجود کمک کند.
تراکشن یا کشش مکانیکی ستون فقرات با استفاده از نیروی دستی یا مکانیکی طولی بر محور ستون فقرات انجام شده و قسمت های مختلف ستون فقرات در جهت مناسب کشیده می شوند.
کشش ستون فقرات میتواند درد ناشی از آسیب های دیسک بین مهره ای را تا حد زیادی تخفیف داده و به درمان سایر مشکلات ستون فقرات نیز کمک کند.
کشش ستون فقرات کی از روش های موثر غیر جراحی در درمان دیسک کمر ناشی از اختلالات مکانیک و عملکردی ستون فقرات است.
در این روش درمانی ستون فقرات در حالت کنترل شده مداوم کشیده و ریلکس میشوند.
این فرآیند، فشار منفی بین دیسکی ایجاد کرده و می تواند فواید زیادی در پی داشته باشد.
کشش ستون فقرات، درمانی جایگزین نسبت به روش های جراحی است که با هدف تسکین درد و تخفیف سایر علائم و کمک به بهبودی آسیب موجود انجام می گیرد.
روش های متعددی برای کشش ستون فقرات توسط فیزیوتراپیست مورد استفاده قرار می گیرند که بسته به نیاز بیمار ، شدت بیماری و ارزیابی کلی متخصص فیزیوتراپی از وضعیت بیمار متفاوت است.
تراکشن یا کشش ستون فقرات ممکن است به وسیله اعمال یک نیروی مداوم یا یک نیروی متناوب انجام گیرد.
تراکشن یک درمان کمکی است و در صورتی می توان اثرات درمانی آن را مشاهده کرد که در کنار سایر درمان های فیزیوتراپی همچون تمرین درمانی، تحریک الکتریکی، اولتراسوند و تکنیک های درمان دستی انجام بگیرد.
تعداد جلسات درمانی با این روش بسته به شدت بیمار و تشخیص فیزیوتراپیست متفاوت است ولی اغلب بیماران به حداقل ۱۰ جلسه درمان با تراکشن نیازمندند.